Határrendészeti hírek Győr-Moson-Sopron megyéből

A rendőrök Jánossomorja belterületén ellenőrizték a budapesti férfit, akinek külföldi utasai a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkeztek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett - indított büntetőeljárást egy 26 éves budapesti lakos ellen.

A Jánossomorjai Rendőrőrs beosztottjai 2015. szeptember 21-én 12 óra 50 perckor Jánossomorja belterületén ellenőrizték a gyanúsított által vezetett magyar hatósági jelzésű gépkocsit. Az autóban 5 fő iraki állampolgár tartózkodott, akik a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkeztek.

A járőrök a gépkocsivezetőt és az illegális bevándorlókat a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Készenléti Rendőrség beosztottjai 2015. szeptember 21-én 12 óra 38 perckor és 16 óra 38 perckor a győri vasútállomáson, egy Ausztria irányába tartó nemzetközi gyorsvonaton igazoltattak 2 fő szír, majd 1 fő szír állampolgárt. A rendőrök megállapították, hogy a külföldiek az osztrák-magyar határ átlépéséhez szükséges okmányokkal nem rendelkeztek. A határsértőket a járőrök tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 14:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 183 1
NO2 6 6
NOx 8 4
O3 106 58
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!