Átszakította az autópálya szalagkorlátját

Vádemelési javaslattal zárult egy külföldi férfi ügye, aki halált okozó közúti közlekedési balesetet okozott.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. szeptember 29-én 12 óra 39 perckor Peugeot típusú tehergépkocsival közlekedett az M1 autópályán Budapest felől Hegyeshalom irányába. A 111-es kilométerszelvényhez érve a sofőr nem az úttest vonalvezetésének megfelelően vezette járművét, ezért lehaladt a leállósávra, ezt észlelve a teherautót balra kormányozta, ekkor elvesztette a járműve felett az uralmát, és a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak ütközött. A jármű átszakította a szalagkorlátot, majd összeütközött a másik pályatesten szabályosan közlekedő járműszerelvénnyel. A járművezető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette.

A közúti közlekedési balesetet okozó sofőrt az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki. A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 16:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 130 1
NO2 8 7
NOx 10 5
O3 109 60
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!