Átszerelte a rendszámot

A mosonmagyaróvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt állítottak elő egy helyi férfit, aki átszerelt rendszámú, forgalomból kivont gépkocsit vezetett.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást N. P. 37 éves helyi lakos ellen.

A rendőrök 2016. augusztus 3-án délután megállítottak közúti ellenőrzésre egy Chrysler típusú személyautót Mosonmagyaróváron. Az intézkedéskor megállapították, hogy a gépkocsi forgalmi rendszáma nem ahhoz a járműhöz tartozik, amelyet megállítottak. A sofőr elmondta, hogy a forgalomból kivont autót megvásárolta, majd egy másik azonos típusú járművéről átszerelte rá a hatósági jelzést, mielőtt használni kezdte.

A járőrök a 37 éves férfit a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

 
 
 

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.01.19. 00:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 61 0
NO2 8 8
NOx 10 5
O3 64 35
NO 1 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!