Baleset-megelőzési nap Győrben

A szeptemberi tanévkezdési kampány záróeseményeként óvodás és iskolás gyerekeknek szóló programsorozattal készült a Győr-Moson-Sopron Megyei Baleset-megelőzési Bizottság.

A Leier City Center adott otthont 2016. szeptember 21-én Győrben, a Győr-Moson-Sopron Megyei Baleset-megelőzési Bizottság óvodásoknak és általános iskolásoknak szóló programjának, amelyet a Leier Hungária Kft. is támogatott.

A gyerekek nagy érdeklődéssel fogadták a ,,Holttér” elnevezésű programot, ahol a rendőrök egy busz rosszul belátható részeit szalagozták ki, felhívva ezzel a figyelmüket a holtterek veszélyeire a közlekedésben.

A tanulók a KRESZ-FESZT keretében számot adhattak eddigi közlekedési ismereteikről egy részükre felállított akadálypályán, illetve a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos más feladatok, tesztek és foglalkozások is várták őket a helyszínen. Az óvodások és iskolások egy külön standnál bűnmegelőzési foglalkoztató játékokon keresztül sajátíthatták el a korosztályuknak szóló ismeretanyagot.

A rendőrök szórólapokkal és ajándékokkal jutalmazták a fiatalokat a részvételükért, illetve a programon megjelent kerékpárokat balaset-megelőzési céllal ellenőrizték és különböző kellékekkel látták el a biztonságos közlekedés érdekében.

A rendezvény zavartalan lebonyolításában a megyei Baleset-megelőzési Bizottság munkáját segítették a polgárőrök is. A gyerekek bátran fordulhattak kérdéseikkel a rend önkéntes őreihez, akik tájékoztatót tartottak tevékenységükről.

Képek a rendőrség honlapján érhetők el: http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/baleset-megelozes/aktualis/baleset-megelozesi-nap-gyorben-videoval-kepekkel

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 1374 13
NO2 25 25
NOx 37 18
O3 8 4
NO 7 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!