Balesetet okozott

A rendőrség a lakosság segítéségét kéri.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya keresi azt a gépjárművezetőt, aki 2016. május 28-án 15 óra 5 perc körüli időben az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, ezüst színű gépjárművével közlekedett a 83-as számú főúton – Győrszemere térségében – Győr felől Tét irányába. Közlekedése során egy balra ívelő útkanyarulatban áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol visszapillantó tükrével nekiütközött a vele szemben közlekedő Chrysler típusú személygépjármű visszapillantó tükrének. A balesetet követően az ismeretlen okozó megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy az üggyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), vagy hívja a 06-96/520-092-es telefonszámot.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 08:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 290 2
NO2 26 26
NOx 35 17
O3 49 27
NO 6 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!