Balesetet okozott, majd elhajtott

Balesetet okozott egy férfi Hegykő belterületén, majd megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrségre érkezett bejelentés 2016. június 7-én 17 óra 30 perckor arról, hogy Hegykő belterületén egy autó nekiment a bejelentő gépjárművének, majd a vétkes sofőr megállás nélkül elhajtott a baleset helyszínéről. A kiérkező járőrök megállapították, hogy Hegykőn a Kossuth Lajos úton Fertőhomok irányából közlekedett egy Skoda Fabia típusú gépkocsi, ami jobbra a Petőfi Sándor utcára akart bekanyarodni. A manőver során azonban az autó vezetője áttért a bal oldali forgalmi sávba és a járműve bal első részével nekiütközött a kereszteződésben álló és balra, a Kossuth Lajos utcára kanyarodni szándékozó Ford Ranger típusú személygépjármű bal oldalának. Az ütközésben nem sérült meg senki. A balesetet okozó sofőr a helyszínről megállás nélkül távozott. A rendőrök adatgyűjtést követően Hegykőn megtalálták a vétkes Skoda Fabia vezetőjét V. Z. 46 éves helyi lakost, akinél alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A járőrök azt is megállapították, hogy a férfi miután elhagyta a baleset helyszínét járművével még egy lakóház kerítésének is nekiment.

A Soproni Rendőrkapitányságon a 46 éves férfi ellen ittas járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.23. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 392 3
NO2 27 26
NOx 51 25
O3 12 6
NO 16 -
Szélirány DK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!