Bántalmazta édesanyját

A 41 éves dunakiliti férfit súlyos testi sértéssel gyanúsítják a mosonmagyaróvári rendőrök.

A mentőszolgálat munkatársai 2015. január 25-én 20 óra 15 perckor értesítették a rendőrség ügyeletét arról, egy asszonyt vittek ellátásra a mosonmagyaróvári kórházba, akit a fia bántalmazott. Elsődleges orvosi vélemény szerint a 63 éves nő combnyaktörést szenvedett, azonnal meg kellett műteni.

Az édesanya a rendőröknek elmondta, dunakiliti otthonukban alakult ki közöttük szóváltás. A férfi ittas állapotban kiabálni kezdett vele és ököllel betörte az ajtó üvegét. Az asszony a további rongálás elkerülésére fia elé lépett és felszólította, fejezze be agresszív viselkedését. A dühöngő férfi ekkor anyja mindkét karját megragadta és a földre lökte. Az oldalára esett és fájdalmai miatt hívta a mentőket.

Az egyenruhásokkal szemben arrogánsan viselkedő, a rendőri intézkedésnek ellenszegülő férfit a járőrök megbilicselték és előállították. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 41 éves dunakiliti lakossal szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.01.19. 00:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 61 0
NO2 8 8
NOx 10 5
O3 64 35
NO 1 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!