Biztonsági intézkedés Győrben és Romándon

A Győri Rendőrkapitányság egyenruhásai két magatehetetlen férfin segítettek.

Két férfit mentettek meg 2014. december 29-én az esti órákban a zord időjárási körülmények elől a Győri Rendőrkapitányság beosztottjai.

A Közrendvédelmi Osztály járőrei 19 óra 20 perckor Győr-Szigetben észleltek egy földön fekvő férfit. Az egyenruhások a fiatalember mellé léptek, aki panaszolta, hogy elesett és nem tud lábra állni. A rendőrök a férfit felsegítették és átadták az időközben helyszínre érkező mentőápolóknak.

A mentőszolgálat munkatársai a 29 éves hajlék nélküli férfi sérüléseit elsődlegesen ellátták, majd kórházba szállították.

A Pannonhalmi Rendőrőrs járőrei 20 óra 20 perckor a romándi buszmegállóban egy padon fekvő férfire figyeltek fel. A középkorú férfi az egyenruhásokkal csak szemkontaktussal kommunikált, fején hámsérülések voltak láthatók, ruházata pedig teljesen átázott.
A rendőrök a helyszínre mentőt hívtak, akik a 44 éves bakonyszentlászlói lakost orvosi ellátás céljából kórházba szállították.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.24. 11:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 255 2
NO2 16 16
NOx 23 11
O3 14 7
NO 4 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!