Biztonsági intézkedések

Győrben és környékén segítettek a helyi rendőrök.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. január 5-én négy esetben nyújtottak segítséget illetve a zord időjárási körülmények elől mentettek meg utcán tartózkodó embereket.

A győri járőrök 14 óra 30 perckor Győr, Eszperantó utcában igazoltattak egy bágyogszováti lakost, aki életvitelszerű életmódot folytat egy használaton kívüli garázsban. Az intézkedés alá vont a helyiség betonaljzatán feküdt ittas állapotban. A rendőrök a 34 éves férfinek védőitalt kínáltak, aki többször hangsúlyozta, hogy nagyon fázik és sérüléseinek ellátására segítséget kért. A helyszínre mentőszolgálat munkatársai vonultak, akik a kihűlés megakadályozása végett, a legyengült fizikai állapotú férfit kórházba szállították.

Szintén a mentőápolóknak adták át a győri rendőrök azt a vérző fejű, átázott ruházatú férfit, akit 15 óra 15 perckor Győrben, a Virágpiac-téren igazoltattak. A 39 éves helyi férfi alkoholos befolyásoltsága miatt esett el a havas járdán, mielőtt az egyenruhások segítséget nyújtottak neki.

A győri rendőrök 17 órakor egy ikrényi vendéglőben ellenőriztek egy román állampolgárt. A 40 éves külföldi az egyenruhásoknak panaszolta, hogy egy Sopronba tartó vonatról szállt le és éjszakára nincs hova mennie, az italozóba is csak melegedni tért be. A járőrök a férfit életének és testi épségének védelme érdekében a szolgálati gépjárműbe ültették, majd a győri melegedőhelyre szállították.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 19 óra 45 perckor Győr-Belvárosában, egy tömbház bejárati lépcsőjén igazoltattak egy helyi lakost. A férfi a rendőröknek zavartan válaszolt a feltett kérdésekre és többször hangsúlyozta, hogy rosszul érzi magát.
Az egyenruhások az átfagyott testű férfihez a mentőszolgálat munkatársait hívtak, akik kórházba szállították és sérüléseit ellátták.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.21. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 339 3
NO2 3 3
NOx 2 1
O3 63 35
NO 0 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!