Biztonsági intézkedések

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. január 20-án 14 óra 35 perckor az ikrényi Polgármesteri Hivatalhoz vonultak, mivel a mentőszolgálat munkatársai segítséget kértek.

A mentőápolók egy beteget akartak a kórházba szállítani, aki nem volt hajlandó együttműködni velük. A zavart viselkedésű helyi férfi részére háziorvosa állította ki a beutalót. A 49 éves ikrényi lakos a rendőröket észlelve alávetette magát az orvosi ellátásnak és felszólításukra önként ült be a mentőautóba. A járőrök az „esetkocsit” a kórházba kísérték, majd a biztonsági intézkedés alá vontat az ügyeletes orvosnak sérülésmentesen átadták.

A soproni járőrök 2015. január 21-én 1 óra 45 perckor Sopron és Kópháza közötti útszakaszon észleltek egy hiányos öltözetű, papucsban sétáló férfit. A járőrök megállapították, hogy a zavart viselkedésű 42 éves beledi lakos engedély nélkül távozott a kórházból. Az egyenruhások a férfi részére védőitalt kínáltak, pléddel betakarták és átadták a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.22. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 559 5
NO2 13 13
NOx 13 6
O3 27 14
NO 0 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!