Biztonsági intézkedések

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai zavartan viselkedő embereken segítettek.

A pannonhalmi járőrök 2015. április 6-án 15 óra 30 perckor Bakonyszentlászló külterületén észleltek egy úttesten fekvő 17 éves lókúti lakost. A rendőrök a zavart viselkedésű fiatalembert felsegítették, aki összefüggéstelenül felelve az intézkedés alól ki akarta vonni magát. A járőrök a helyszínre mentőt kértek, akik a beteget kórházba szállították.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2015. április 7-én 17 óra 15 perckor Győrben, a Szigethy Attila úton egy idős hölgyre lettek figyelmesek. A néni lenge öltözetben zavartan állt egy lépcsőház előtt. A rendőrök az asszonyhoz siettek, aki közölte, hogy nagyon szédül. A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a legyengült, 86 éves győri nőt kórházba szállították.

Szintén a győri járőrök segítettek egy 57 éves helyi lakoson. A rendőrök 2015. április 7-én 23 óra 11 perckor Győrben, a Töltésszer utcában találtak rá a férfira, aki a járdán feküdt és panaszolta, hogy elesett, nem tud lábra állni. A helyszínre érkező mentőápolók a sérültet kórházba szállították.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.01.19. 00:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 61 0
NO2 8 8
NOx 10 5
O3 64 35
NO 1 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!