Biztonsági intézkedések

A győri rendőrök két férfinek nyújtottak segítséget.

A Téti Rendőrőrs beosztottjai 2016. január 11-én 18 óra 25 perckor egy téti családi házhoz vonultak, mivel az ott lakót már három napja nem látták a szomszédjai. A rendőrök az ingatlan körül „mozgás” nyomait nem tapasztalták és többszöri kopogásra senki nem reagált. Az egyenruhások megállapították, hogy a bejárati ajtó belülről zárt, azonban az egyik szobából segítség kérés hangjait hallották. A járőrök késedelem nélkül az ajtót benyomták, majd az egyik fűtetlen helyiségben megtalálták a magatehetetlenül fekvő férfit. A rendőrök a helyszínre mentőt kértek, akik a 66 éves kihűlt testű férfit kórházba vitték.

A győri járőrök 2016. január 11-én 22 óra 5 perckor Győr-Szabadhegy városrész területén ellenőriztek egy 21 éves helyi lakost. A férfi zavartan viselkedett és céltalanul sétált egy bevásárlóközpont parkolójában. A rendőrök kérdéseire összefüggéstelenül válaszolt és segítséget kért tőlük. Beismerte, hogy az utóbbi napokban cigaretta formájában drogot fogyasztott és ettől nagyon rosszul érzi magát. Az egyenruhások a fiatalt kórházba vitték, ahol a vele szemben alkalmazott teszt a kábítószer fogyasztás tényét megerősítette.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 16:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 130 1
NO2 8 7
NOx 10 5
O3 109 60
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!