Biztonsági intézkedések Győr-Moson-Sopron megyében

Segítségre szorultak.

A Kapuvári Rendőrkapitányság beosztottjai 2016. január 12-én 0 óra 16 perckor Kapuvár belterületén igazoltattak egy 75 éves soproni lakost. Az intézkedés alá vont nő közölte, hogy Sopron irányába utazott, azonban a busz tovább nem közlekedett. Az idős asszony panaszolta az egyenruhásoknak, hogy járata reggeli indul és az éjszakát nem akarja az utcán tölteni.

A rendőrök a didergő nőt a szolgálati járműbe ültették és egy fűtött helyiségbe vitték, ahol teával kínálták.

A győri járőrök 2016. január 12-én 21 óra 55 perckor Győr-Likócs városrész területén észleltek egy földön fekvő személyt. A rendőrök a férfihez léptek, aki panaszolta, hogy ittassága miatt elesett és nem tud lábra állni. Az egyenruhások az 53 éves helyi lakoshoz mentőt hívtak, akik kórházba vitték. 

A csornai járőrök 2016. január 13-án 0 óra 10 perckor egy csornai áruház parkolójában igazoltattak egy 16 éves lányt. A rendőrök megállapították, hogy a fiatalkorú engedély nélkül távozott a hegykői gyermekotthonból. Az egyenruhások a fiatalt a szolgálati járműbe ültették, majd otthonába vitték és sérülésmentesen nevelőjének átadták.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 16:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 130 1
NO2 8 7
NOx 10 5
O3 109 60
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!