Biztonsági öv és vezetői engedély nélkül közlekedett

Járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett egy érdi férfi, akit szabálysértési őrizetbe vettek a mosonmagyaróvári rendőrök.

Az egyenruhások 2016. szeptember 8-án 14 óra 20 perckor Mosonmagyaróváron a Vízpart utcában szolgálati gépkocsival járőröztek, amikor észlelték, hogy egy BMW típusú személyautót vezető személy úgy vezeti a járművet, hogy nincs bekapcsolva a biztonsági öve. A gépkocsit és annak vezetőjét ellenőrizték, majd megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, valamint az Érdi Rendőrkapitányság határozatban a járművezetéstől eltiltotta.

Az intézkedők R. Rajmund 22 éves érdi lakost a rendőrkapitányságra előállították, ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett - szabálysértési eljárást indítottak.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 16:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 130 1
NO2 8 7
NOx 10 5
O3 109 60
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!