Csellengők

A győri rendőrök sérülésmentesen hazaszállították a gyermeket.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. október 25-én 15 órakor Győr belvárosában kiabálásra lettek figyelmesek. A gyalogos járőrök az Arany János úton észlelték, hogy négy fiatalból álló társaság egyik tagja meglökött egy idős férfit, aki a földre esett. A rendőrök a 70 éves férfit felsegítették, aki panaszolta, hogy a gyerekek sértegették, majd szóváltás alakult ki közöttük.

A rendőrök három fiatalt a környező utcában feltartóztattak, azonban a „bántalmazó” elfutott a helyszínről. A gépkocsizó járőrök 10 perc múlva a helyi buszpályaudvaron igazoltatták a 12 éves győrszentiváni lányt, aki tettét beismerte és közölte, hogy szülei engedélye nélkül tartózkodik a Belvárosban.

A rendőrök a három gyermek, illetve az egy fiatalkorút győrszentiváni, valamint Győr-Sziget városrészbeli lakcímükre hazaszállították és törvényes képviselőiknek sérülésmentesen átadták.

A győri járőrök 2015. október 25-én 22 órakor Győrben, a Kossuth Lajos utcában igazoltattak két fiatalkorút. A rendőrök megállapították, hogy a lányok a reggeli órákban engedély nélkül távoztak a hegykői gyermekotthonból. A rendőrök a két fiatalt a rendőrkapitányságra előállították, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központba szállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.23. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 392 3
NO2 27 26
NOx 51 25
O3 12 6
NO 16 -
Szélirány DK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!