Cserbenhagyás

A 86-os számú főúton történt ütközést követően, a baleset okozója megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Anyagi káros közlekedési baleset történt 2015. április 28-án 16 óra 10 perckor a 86-os számú főútvonal, 145. kilométerszelvényben.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 36 éves csornai lakos Volkswagen típusú személygépkocsijával közlekedett Csorna felől Szilsárkány irányába. Haladásakor az érintett útszakaszon későn észlelte, hogy az előtte szabályosan közlekedő Suzuki személygépkocsi vezetője forgalmi okok miatt fékezett és a követési távolság be nem tartása miatt a jármű hátsó részének ütközött. A baleset okozója a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül távozott. A balesetben személyi sérülés nem történt. 

A Csornai Rendőrkapitányság beosztottjai 16 óra 15 perckor Szil községben ellenőrizték a sérült elejű, Volkswagen típusú személygépkocsit és vezetőjét. A sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a rendőrök mintavételre előállították. 

A Csornai Rendőrkapitányság a 36 éves csornai lakos ellen cserbenhagyás vétség és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.01.18. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 105 1
NO2 14 14
NOx 16 8
O3 56 31
NO 1 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!