Dohányboltból lopott

A rendőrök elfogtak egy 37 éves mosonmagyaróvári nőt, aki az egyik helyi Nemzeti Dohányboltból különböző termékeket lopott el.

A rendőrségre 2017. szeptember 24-én 12 óra 20 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy egy nő az egyik mosonmagyaróvári Nemzeti Dohányboltból több terméket lopott el. A kiérkező rendőröknek a bolt alkalmazottja elmondta, hogy az ismeretlen nő több kartonnyi cigarettát, üdítőt és öngyújtókat kért, azt egy zsákba bepakoltatta, majd - az eladó figyelmetlenségét kihasználva - fizetés nélkül távozott egy autóval.  A járőrök rövid idő alatt beazonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves Sz. Józsefné helyi lakost. A rendőrök a nőnél lévő autóban megtalálták az ellopott áru nagy részét.

1

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a 37 éves nőt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

2

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.21. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 225 2
NO2 4 4
NOx 3 1
O3 58 32
NO 0 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!