Édességet és parfümöt akartak eltulajdonítani

A csornai és a győri rendőrök egy nőt és egy férfit állítottak elő.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. december 12-én 16 óra 55 perckor bolti lopásról érkezett bejelentés egy csornai üzletből. A kiérkező rendőrök a boltban igazoltatták Z. Nikolett jánossomorjai lakost. Az egyenruhások megállapítása szerint a nő az elektronikai áruvédelmi eszközök eltávolításával illatszert akart eltulajdonítani az üzletből, de a biztonsági szolgálat tetten érte. A 30 éves nőt lopás vétség elkövetésének gyanújával előállították a Csornai Rendőrkapitányságra.

Az egyik győri bevásárlóközpontban igazoltatták Sz. Árpád gyürei lakost a rendőrök 2014. december 14-én 11 órakor. A férfi élelmiszereket akart eltulajdonítani a boltból, de a biztonsági őr visszatartotta. A tetten ért 57 éves férfi a rendőrök felszólítására nem tudta hitelt érdemlően igazolni magát. A férfit előállították a Győri Rendőrkapitányságra és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt kezdeményeztek ellene eljárást.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.21. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 339 3
NO2 3 3
NOx 2 1
O3 63 35
NO 0 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!