Egy 87 éves asszonyt lopott meg

A körzeti megbízottak fogták el a bakonyszentlászlói elkövetőt.

A Győri Rendőrkapitányság, Pannonhalmi Rendőrőrsének beosztottjai a napokban fogták el azt a helyi nőt, aki egy bakonyszentlászlói idős asszonytól lopott.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. január 17-én tulajdonította el a 87 éves sértett „spórolt” pénzét. A tettes a nénihez naponta bejárt, segített neki a ház körüli munkálatokban és teendőkben. Az elkövető beismerte, hogy a lakás takarításakor „tette zsebre” a szekrénybe rejtett borítékot és a benne lévő pénzköteget.
Az idős asszony a bűncselekmény észlelését követően azonnal értesítette a rendőrséget, akik a környéken részletes adatgyűjtésbe kezdtek.
A körzeti megbízottak a napokban, a szomszédos házak egyikében fogták el a sértett jóhiszeműségét kihasználó tolvajt, majd foglalták le tőle az eltulajdonított pénz maradék részét.
A Győri Rendőrkapitányság a 47 éves bakonyszentlászlói lakos ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.23. 04:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 1233 12
NO2 26 25
NOx 39 19
O3 9 5
NO 9 -
Szélirány DK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!