Egyeztető Fórum Győrben

Egyeztető Fórumot tartott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat, melyen a 2016. év első félévének közös munkáját és eredményeit értékelték.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselői találkoztak 2016. június 21-én, hogy az eddigi eredményeket értékeljék a hatékony együttműködést elősegítve.

Az Egyeztető Fórum ünnepélyes megnyitóján Németh Lajos rendőr ezredes rendészeti igazgató a hatékony, őszinte és tényfeltáró együttműködést szorgalmazta, mely a jövőben még szorosabbá teszi a két szerv közötti kapcsolatot.

Végső Attila rendőr alezredes beszédében a közös munka sikerét a tervezett feladatok végrehajtásában, értékelésében és azok megvalósulásában látta.

A találkozón a helyi rendőrkapitányságok nemzetiségi referensei is képviseltették magukat. A rendőr-főkapitányság alapvető célkitűzésének tekinti, hogy Győr-Moson-Sopron megyében továbbra is kiemelt feladatként kezeljék a roma kisebbséghez tartozó személyek jogegyenlőségének megvalósulását.

A fórumon szó esett a roma nemzetiségű fiatalok rendőri szervezetbe történő toborzásáról is, ennek érdekében szóróanyag került kiadásra, melyben a rendőrré válás feltételeiről kaphatnak tájékoztatást azok a roma fiatalok, akik ezt a pályát választják élethivatásként.

A roma nemzetiségi önkormányzatok megjelent képviselői szintén hasznosnak és eredményesnek értékelték az eddigi munkát. Elmondták, hogy a roma közösség örömmel vette a rendőrség eddigi támogatását.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.21. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 339 3
NO2 3 3
NOx 2 1
O3 63 35
NO 0 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!