Ékszereket lopott

Vádemelést javasol a rendőrség egy 29 éves győri gyanúsított ellen, aki segített az időseknek, majd eltulajdonította ékszereiket.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott a férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A vizsgálat adatai alapján 2014. november 25-én 14 óra körüli időben egy idős házaspár egyik tagja rosszul lett Győr egyik utcájában. A terhelt felajánlotta, hogy hazakíséri őket, amit el is fogadtak. Behívták lakásukba a férfit és borral kínálták.  A gyanúsított kihasználva figyelmetlenségüket eltulajdonított egy szekrény polcáról egy arany karkötőt és egy nyakláncot. Az idős emberek a bűncselekményt csak a terhelt távozása után vették észre, így feljelentést tettek. 

A győri nyomozók azonosították a férfit és 2015. február 9-én gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A gyanúsított nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését, azt állította, hogy az ékszereket ajándékba kapta segítségéért cserébe.

A Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 1374 13
NO2 25 25
NOx 37 18
O3 8 4
NO 7 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!