Eldobta a kábítószert

A mosonmagyaróvári rendőrök két férfit és egy nőt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. János 39 éves levéli, valamint F. István 46 éves és V. Viktória 26 éves mosonmagyaróvári lakosok ellen.

A járőrök 2017. január 16-án a délutáni órákban megállítottak közúti ellenőrzésre egy Volkswagen típusú személyautót Mosonmagyaróváron. A járműből kiszálláskor a sofőr – abban bízva, hogy nem veszik észre - egy csomagot dobott egy közeli bokorba. A rendőrök a zacskóban különböző színű tablettákat és több fecskendő fehér kristályos port találtak. Sz. János elismerte, hogy kábítószer volt nála, ezért dobta el. A két férfit a helyszínen elfogták és előállították.

Az ügyben végzett adatgyűjtést követően a nyomozók 2017. január 17-én délelőtt előállították V. Viktória helyi lakost is a rendőrkapitányságra. A három gyanúsítottnál a kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott illegális szerek fogyasztására, kihallgatásukkor beismerték a bűncselekmény elkövetését.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.03.24. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 329 3
NO2 15 15
NOx 18 9
O3 23 12
NO 2 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!