Eldobták a kábítószert

A csornai rendőrök három férfit állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Csornai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két 19 éves helyi és egy 20 éves iváni lakos ellen.

A járőrök 2016. augusztus 14-én a késő esti órákban igazoltatták a három férfit Csornán. A rendőrök az ellenőrzés során alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmeléket találtak a gyanúsítottak mellett, a földre dobva, ezért átvizsgálták a fiatalok ruházatát és csomagját. Egyikőjük hátizsákjában egy másik csomag növényi törmeléket is találtak és a társaság egyik tagja elismerte, hogy ő dobta a földre a kábítószert az egyenruhásokat meglátva.

A járőrök a férfiakat elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrkapitányságon, a náluk talált anyagokat pedig lefoglalták. A fiatalokkal szemben alkalmazott gyorsteszt pozitív értéket mutatott többféle illegális szerre is, így a nyomozók mintát vettek, hogy a későbbiekben szakértői vizsgálattal igazolhassák a kábítószer fogyasztásának tényét.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.19. 21:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 644 6
NO2 9 9
NOx 11 5
O3 98 54
NO 1 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!