Eldobták a kábítószert

A győri rendőrök két gyanúsítottat állítottak elő, egyikőjük engedély nélkül vezetett és kábítószert próbált elrejteni.

A Győri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. István 45 éves mosonmagyaróvári és K. Dalma 21 éves győri lakos ellen.

A járőrök 2016. november 14-én virradóra egy Opel típusú személyautót és két utasát ellenőrizték Győrben. A sofőrről megállapították, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel és a gyanúsítottak idegesen, zavartan válaszoltak a rendőrök kérdéseire, ezért átvizsgálták a járművet. Az intézkedés során F. István a kabátja zsebébe nyúlt és az egyenruhások felszólításának ellenére a háta mögé dobott egy fecskendőt. Az intézkedők megtalálták az eldobott tárgyat, amiben kábítószergyanús kristályos anyag volt.

A járőrök a nőt és a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A kábítószer gyorsteszt mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott illegális szerek fogyasztására, ezért a sofőr esetében azt is vizsgálni fogják az eljárás során, hogy bódult állapotban vezette-e a gépkocsit. A 45 éves mosonmagyaróvári lakossal szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek az engedély nélküli vezetés és a jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 08:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 290 2
NO2 26 26
NOx 35 17
O3 49 27
NO 6 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!