Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

Idegen ház ajtaján dörömbölt a körözött győri férfi.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2015. október 22-én 15 óra 15 perckor Győrben, a Szent István úton igazoltattak egy 45 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Törvényszék, közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A nyomozók a férfit elfogták és Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

A soproni járőrök 2015. október 22-én 22 óra 30 perckor egy soproni társasházban ellenőriztek egy 17 éves fertődi lakost. A lány ellen a Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelt el körözést. A rendőrök a fiatalkorút a rendőrkapitányságra előállították, majd a helyi Cseresznye sori gyermekotthonba szállították.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. október 23-án 3 óra 51 perckor Győr-Sziget városrészbe vonultak, mivel onnan egy lakóházból kértek segítséget, hogy egy férfi dörömböl lakásuk ajtaján. Az aggresszív fiatalembert a rendőrök a ház előtt igazoltatták. A járőrök megállapították, hogy a 24 éves férfi a szomszéd utcában lakik és ellene a Győri Városi Bíróság, lopás vétség elkövetése miatt körözést rendelt el, ezért a rendőrkapitányságra előállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 08:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 290 2
NO2 26 26
NOx 35 17
O3 49 27
NO 6 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!