Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

Az elmúlt 24 órában két körözés hatálya alatt álló férfit fogtak el a rendőrök Győrben.

A rendőrök 2016. május 30-án 12 órakor Győrben ellenőriztek egy 28 éves férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy K. László teveli lakos ellen a Győri Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött férfit elfogták, előállították, majd őrizetbe vételét követően a megyei rendőr-főkapitányság fogdáján helyezték el.

Ugyanezen a napon 23 óra 30 perckor Győr-Sziget városrészben igazoltatták a járőrök S. Tamás 21 éves helyi lakost. Az adatok ellenőrzésekor megállapították, hogy a férfit a Győri, valamint a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság is körözte. S. Tamásnál a kábítószer-fogyasztás gyanúja is felmerült, a vele szemben alkalmazott drogteszt amfetaminra és metanfetaminra is pozitív értéket mutatott. A rendőrök a 21 éves férfit elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítotti kihallgatását követően a győri büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.19. 21:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 644 6
NO2 9 9
NOx 11 5
O3 98 54
NO 1 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!