Elfogták a bolti tolvajokat

A soproni rendőrök Nagycenken fogtak el három személyt, akik néhány órával korábban az egyik soproni áruházból loptak.

Az egyik soproni bevásárlóközpontból érkezett a bejelentés 2017. március 6-án 15 óra 25 perckor arról, hogy három ismeretlen személy ruhaneműket lopott az üzletből, majd az autójukba szálltak és elhajtottak a helyszínről. A kiérkező rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeképpen néhány óra elteltével Nagycenken igazoltatták egy gépjármű sofőrjét és két utasát, akik megalapozottan gyanúsíthatóak voltak a fenti bűncselekmény elkövetésével. A járőrök a gépjárművet átvizsgálták, ahol megtalálták az üzletből ellopott értékeket.

A rendőrök a S. Tamás 27 éves, Ny. R. László szintén 27 éves és H. Zoltánné 30 éves győri lakosokat elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A Soproni Rendőrkapitányságon ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A gyanúsítottak beismerték a bűncselekmény elkövetését.  

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.19. 21:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 644 6
NO2 9 9
NOx 11 5
O3 98 54
NO 1 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!