Elfogták a bolti tolvajt

Szabálysértési őrizetbe vették azt a férfit, aki egy győri bevásárlóközpontból próbált elektronikai eszközt eltulajdonítani.

N. Dániel 2016. szeptember 5-én a délelőtti órákban egy győri üzletközpontból akart eltulajdonítani egy elektronikai cikket. A 37 éves férfit az áruház biztonsági őre tartóztatta fel a kijáratnál, mivel az üzlet biztonsági szolgálata a kamerarendszeren észlelte, hogy a férfi az elektronikai terméket a ruházata alá rejtette. Ezt követően a biztonsági őr a kijáratnál megállította, majd értesítette a rendőrséget.

A helyszínre érkező járőrök az intézkedés alá vont ruházatát és csomagját átvizsgálták, melyből előkerült az eltulajdonítani kívánt termék.

A rendőrök N. Dánielt a helyszínen elfogták majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították és vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek. A féri kihallgatása során tettét elismerte.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!