Elfogták a kerékpártolvajt

A kapuvári rendőrök visszaadták a decemberben ellopott kerékpárt a tulajdonosának.

A megyei rendőr-főkapitányság ügyeletére 2016. január 5-én a délelőtti órákban érkezett bejelentés arról, hogy Kapuváron ismeretlen személy ellopta a bejelentő gyógyszertár előtt hagyott kerékpárját. A kapuvári rendőrök adatgyűjtést követően, rövid időn belül beazonosították az elkövetőt és még aznap a lakóhelyén elfogták Sz. Ottó 48 éves agyagosszergényi lakost. A férfi otthonában tartott házkutatás alkalmával a járőrök megtalálták a gyógyszertár elől lezáratlan állapotban eltulajdonított kétkerekűt, valamint további három másik biciklit is találtak, melynek eredetét a gyanúsított nem tudta hitelt érdemlően igazolni. A nyomozók megállapították, hogy az egyik kerékpárt - a rajta lévő lakatpánt levágását követően - még decemberben lopta el a gyanúsított egy városi kerékpártárolóból.

A Kapuvári Rendőrkapitányságon Sz. Ottó ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsított kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a decemberben eltulajdonított kerékpárt 2016. január 6-án visszaadták a tulajdonosának.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.22. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 559 5
NO2 13 13
NOx 13 6
O3 27 14
NO 0 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!