Elfogták a verekedőt

A rendőrök rövid idő alatt elfogtak Mosonmagyaróváron egy bolgár férfit, aki egy fa husánggal súlyos sérüléseket okozott egy idős személynek.

A rendőrségre érkezett bejelentés 2016. szeptember 28-án reggel 5 óra 20 perckor arról, hogy egy idős férfit megvertek. A helyszínen a 62 éves sértett elmondta a rendőröknek, hogy néhány nappal korábban megismerkedett egy külföldi férfival, akivel a bűncselekmény napján összeszólalkozott. A külföldi férfi a veszekedést követően elhagyta ugyan a házat, de később visszatért és az idős férfit az ablakon keresztül egy fa karóval megütötte. A sértett megijedt, kiszaladt a házból és egy közelben lévő üzem telephelyén dolgozóktól kért segítséget. Eközben az elkövető meggyújtotta a 62 éves férfi lakóhelyének ablakkeretét.

A kiérkező rendőrök a közelben elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekménnyel gyanúsítható C. E. E. 37 éves bolgár állampolgárt. A férfit súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 37 éves gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.02.25. 18:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 136 1
NO2 10 9
NOx 12 6
O3 83 46
NO 2 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!