Ellenőrzések a biztonságos közlekedés érdekében

A csornai rendőrök közlekedésrendészeti ellenőrzéseket végeztek a megelőzés és felvilágosítás jegyében.

A Csornai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2017. november 7-én a „Látni és látszani 2017 - egymásért” kampány keretében ellenőrizték a 85-ös számú főúton közlekedőket.

Az ellenőrzések alkalmával tanácsokat adtak a közlekedőknek, hogy a megváltozott látási viszonyok során milyen járművezetői magatartást tanúsítsanak a biztonságos közlekedés érdekében. Hangsúlyozták, hogy csak olyan járművel vegyenek részt a közúti forgalomban, amely biztonságos közlekedésre alkalmas és megfelel az őszi-téli időjárási viszonyoknak. Felhívták a figyelmet arra is, hogy a nyári gumiabroncsok cseréje indokolt 7 Celsius alatt. Az ellenőrzések kiterjedtek a járművek világító- és jelzőberendezéseinek, az ablaktörlők és a gumiabroncsok állapotára is.

A szakemberek a baleset-megelőzési tanácsok mellé hasznos közlekedésbiztonságot szolgáló ajándékokat adtak a járművezetőknek.

Ell_4

Ell_3


ell_2

 
 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.19. 21:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 644 6
NO2 9 9
NOx 11 5
O3 98 54
NO 1 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!