Ellenőrzések a kampány jegyében

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály baleset-megelőzési célú ellenőrzéseket végzett a „Látni és látszani 2017” kampány jegyében.

A „Látni és látszani!” közlekedésbiztonsági kampány keretében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2017. október 24-én a megye területének több pontján ellenőrizték a sofőröket. Az ellenőrzések alkalmával tanácsokat adtak a közlekedőknek, hogy a megváltozott látási viszonyok során milyen járművezetői magatartást tanúsítsanak a biztonságos közlekedés érdekében. Hangsúlyozták, hogy csak olyan járművel vegyenek részt a közúti forgalomban, amely biztonságos közlekedésre alkalmas és megfelel az őszi-téli időjárási viszonyoknak. Felhívták a figyelmet arra is, hogy a nyári gumiabroncsok cseréje indokolt 7 Celsius alatt. A rendőrök tájékoztatták a járművezetőket, hogy a kampányban részt vevő műszaki állomásokon ingyenes átvizsgálásra van lehetőség.

Nemcsak az időjárási, látási és útviszonyok változhatnak meg, illetve nem elég a járművek műszaki állapotának átvizsgálása, hiszen az ember érzékszervei is változhatnak. A szakemberek ezért felhívták a járművezetők figyelmét, hogy a látás ingyenes vizsgálatának ellenőrzésére is lehetőséget ad a programsorozat.

L&L

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.12.12. 12:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 124 1
NO2 17 16
NOx 19 9
O3 52 28
NO 2 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!