Elmenekült otthonról

A soproni rendőrök nyolc gyermekkorút helyeztek biztonságba.

A Soproni Rendőrkapitányságon 2015. október 17-én 21 óra 20 perckor tett személyesen bejelentést egy 60 éves férfi, hogy 12 éves fia a délutáni órákban ismeretlen helyre távozott.

Az egyenruhások a várost átkutatták és fél órán belül a helyi buszpályaudvaron megtalálták a keresett fiút. A gyermekkorú sírva panaszolta rendőröknek, hogy édesapja folyamatosan fenyegeti őt és hét testvérét. A reggeli órákban vita alakult ki közöttük, ekkor az indulatos szülő fojtogatta és megütötte, ezért nem akart hazamenni. A járőrök észlelték a gyermek nyakán és lábán a felszíni hámsérüléseket, ezért kórházba szállították.

A rendőrök a család lakására vonultak és a mentőszolgálat munkatársaival együtt a további hét gyermeket a szükséges vizsgálatokra kórházba szállították.

A nyomozók a nyolc kiskorú ideiglenes hatályú elhelyezéséről határoztak és a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központba szállították.

A Soproni Rendőrkapitányság a 60 éves soproni lakos ellen kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.19. 21:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 644 6
NO2 9 9
NOx 11 5
O3 98 54
NO 1 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!