Előzetesben a fiatalkorú rabló

A Csornai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy bősárkányi fiatalkorú fiú ellen.

A nyomozás adatai szerint 2017. március 10-én 19 óra körül egy bősárkányi nő értesítette a rendőrséget arról, hogy egy fiatal férfi elvette a pénzét. A rendőrök a helyszínen meghallgatták a sértettet, aki elmondta, hogy zajt hallott az egyik szobából, ezért odament és meglátta, hogy ott egy általa már ismert 17 éves férfi kutatott az ágyában. A gyanúsított magához vette a nő pénztárcáját és amikor észrevette a sértettet meglökte és megfenyegette őt, majd a tárcából kivette a pénzt és elhagyta a lakást.

A nyomozók 2017. március 11-én elfogták, a Csornai Rendőrkapitányságra előállították a 17 éves helyi fiatalt, majd rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrök előterjesztést tettek a fiatalkorú férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a Győri Járásbíróság 2017. március 13-án elrendelt. 

 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.21. 21:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 647 6
NO2 14 13
NOx 19 9
O3 103 57
NO 3 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!