Előzetesben az emberölés gyanúsítottja

A Győri Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a 47 éves helyi lakosnak, aki a megalapozott gyanú szerint megölt egy idős férfit Győrben.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. László 47 éves győri lakos ellen.

A Bűnügyi Osztály ismeretlen tettes ellen indította a nyomozást a 2016. december 6-i győri halálesettel kapcsolatban, miután felmerült az idegenkezűség gyanúja. Az igazságügyi orvosszakértő megerősítette, hogy a 70 éves helyi lakos halálát fizikai bántalmazás okozta. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentőt azonosították, mint a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A rendőrök S. Lászlót 2016. december 8-án elfogták és előállították a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. 

A Győri Járásbíróság 2016. december 9-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 16:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 130 1
NO2 8 7
NOx 10 5
O3 109 60
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!