Európa Nap Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei bűn- és balesetmegelőzési tanácsadást tartottak a rendezvényre kilátogatóknak.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és Bűnmegelőzési Osztálya is képviseltette magát a 2016. május 5-én Győrben megrendezett Európa Napon.

A rendőrök kötetlen beszélgetés keretében hívták fel a családok figyelmét a biztonságos közlekedésre, valamint bűnmegelőzési tanácsokkal is szolgáltak a standokhoz látogató fiatalok és felnőttek részére. A kerékpáros balesetek megelőzése érdekében a védőfelszerelések fontosságára figyelmeztették a jelenlévőket. A rendezvényen résztvevő ifjú korosztály örömmel ismerkedett a kiállított rendőrségi járművekkel és eszközökkel.

Az érdeklődőknek lehetőségük nyílt az úgynevezett „részeg szemüveg” kipróbálására, valamint KRESZ feladatlapok kitöltésére. A fiatalabb korosztály a „KRESZ sarokban” logikai és ügyességi feladatok útján játékosan tanulhatta és sajátíthatta el a közlekedési szabályokat. A bűnmegelőzés tanácsok mellett a gyermekek megismerkedhedtek a rendőrség ujj- és tenyérnyomat előhívásának technikáival.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!