„Ezer Lámpás Éjszakája” Győrben

Hatodik alkalommal rendezték meg az "Ezer Lámpás Éjszakája" című országos kampányt, az Eltűnt Gyermekek Világnapja alkalmából, 2016. május 29-én. A programhoz Győr-Moson-Sopron megye is csatlakozott.

A kampány középpontjában az eltűnt gyerekek állnak, a gyermekeké, a gyermekekről való beszédé a főszerep. A program célja, hogy felhívják a társadalom figyelmét az aggasztó jelenségre, másrészt segítséget nyújtsanak az eltűnt gyerekek felkutatásában.

A programot a megyében, Győrben, az Aranyparton rendezték meg, ahol koncertekkel, rendőrségi bemutatókkal és családi programokkal várták az érdeklődőket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűn-, és baleset megelőzési munkatársai beszélgettek a résztvevőkkel, rendőrségi bemutatókat tartottak. Az érdeklődők, kedvük szerint tölthettek ki KRESZ tesztlapokat, a gyerekek KRESZ-kirakós játékokban ügyeskedhettek, közlekedési jelzőtáblákat színezhettek.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.02.25. 18:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 136 1
NO2 10 9
NOx 12 6
O3 83 46
NO 2 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!