Fél órán belül elfogták a baleset okozóját

A győri férfi megállás nélkül hajtott el a helyszínről.

Fél órán belül elfogták a rendőrök azt a 72 éves győri lakost, aki anyagi káros közlekedési balesetet okozott, 2015. augusztus 16-án 20 óra 35 perckor Győr-Révfalu városrészben.

A rendelkezésre álló adatok alapján a helyi férfi két út szélén parkoló járműnek ütközött, majd megállás és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

A járőrök Győrben, a Zechmeister úton észleltek egy mozgáskorlátozottak részére fenntartott parkolóhelyen álló, törött elejű autót. A kocsiban egy férfi aludt, aki csak többszöri felszólítás ellenére igazolta magát és a feltett kérdésekre összefüggéstelen válaszokat adott.

A közlekedési rendőrök a baleset helyszíni adatai alapján megállapították, hogy az igazoltatott férfi okozta a balesetet.

A sofőrnél ittasság gyanúja merült fel, ezért a rendőrök mintavételre előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!