Féltékenységből

Két vanyolai férfit hallgatták ki a gyanúsítottként a győri nyomozók.

A Győri Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két vanyolai lakos ellen.

A nyomozás elsődleges adatai alapján a 31 éves gyanúsított 2015. október 11-én telefonon, majd személyesen megfenyegetett egy téti házaspárt. Az indulatos férfi 30 éves tettestársával együtt 2015. október 12-én a család 18 éves gyermekét Tét belterületén leszólította, majd akarata ellenére egy járműbe tuszkolta és Pápára vitte.

A lány többször jelezte, hogy haza szeretne menni, ennek ellenére a férfi nem engedte el. A fiatalember útközben érzéseiről győzködte és kijelentette, hogy képes lenne érte meghalni is, majd autóját egy fa felé irányította, azonban a lány egy hirtelen kormányzással az úton tartotta a gépkocsit.   

A féltékeny férfi a lakás erkélyére is kimászott és közölte, hogy véget vet életének, ha a kishölgy vonzalmát nem viszonozza.

A felek közötti vitát a helyi járőrök szakították meg, akik a zavarodott fiatalembert a rendőrkapitányságra előállították, majd a győri nyomozóknak átadták.

A rendőrök a két férfit gyanúsítottként kihallgatták.  

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.03.20. 08:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 63 0
NO2 8 8
NOx 11 5
O3 61 33
NO 2 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!