Gépkocsifeltörők rendőrkézen

A soproni rendőrök elfogtak két fiatalt, akik 9 személygépjárművet törtek fel, majd azokból különböző értékeket loptak el.

A rendőrök két fiatalt igazoltattak 2016. május 19-én virradóra Sopronban, akiknél - a ruházatuk átvizsgálásakor - egy Renault Twingo személygépjármű forgalmi engedélyét és egy csavarhúzót találtak. A járőrök ellenőrizték a környező utcákat és rábukkantak arra a gépkocsira, amit a fiúk feltörtek, majd a forgalmi engedélyét ellopták. Az intézkedők Sz. Bálint 18 éves soproni lakost és 16 éves fiatalkorú társát elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A Soproni Rendőrkapitányságon a két fiatalt lopás bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A fiúk a nyomozóknak bevallották, hogy 2016. május 9. és 2016. május 19. között összesen 9 alkalommal törtek fel gépkocsikat. Az autókból ellopták az ott talált értékeket - többek között navigációs rendszert, aktatáskát iratokkal, kulcsokat, akkumulátoros lámpát, készpénzt, szintezőt -, valamint magukhoz vették a járművek papírjait is. Az elkövetők azt is elismerték, hogy két gépjárművel megpróbáltak elhajtani, de azokkal műszaki hibájuk miatt nem jutottak messzire. A nyomozók Sz. Bálint 18 éves soproni lakost őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.01.18. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 105 1
NO2 14 14
NOx 16 8
O3 56 31
NO 1 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!