Gyalogost gázolt Sopronban

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak a 37 éves soproni férfinak, aki egy gyalogost ütött el.

A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított 2015. február 2-án 19 óra 15 perckor személygépkocsijával közlekedett Sopron belterületén. A Vas Gereben utca és a Vághy Ferenc utca kereszteződéséhez érve az úttest menetiránya szerinti bal oldalára kívánt parkolni. A manőver végrehajtásakor nem észlelte a mögötte az úttesten áthaladni szándékozó 62 éves helyi asszonyt és a jármű bal hátsó részével elütötte. A nő az ütközés erejétől egy másik ott várakozó autó oldalának, majd az úttestre esett. A baleset részesét a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol pár nap múlva elhunyt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte és iratokat vádemelési javaslattal a Győri Járási Ügyészség részére megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.21. 00:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 59 0
NO2 29 28
NOx 31 15
O3 35 19
NO 2 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!