Gyalogost ütött el a zebrán

Vádemelési javaslattal zárult egy 40 éves férfi ügye, aki gyalogost gázolt el a kijelölt gyalogátkelőhelyen.

A Győri Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást Sz. Lajos budapesti lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. július 13-án 20 óra 55 perckor Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett Győr belterületén, az 1-es számú főút irányából a Fehérvári út felé, az Ipar úton. A 40 éves férfi a járművezetés során a kellő odafigyelést elmulasztotta, ezért az egyik kijelölt gyalogátkelőhelyhez érkezve, későn vette észre, hogy egy gyalogos már az átkelőhelyen az útra behaladt. A járművezető a zebra előtt a járművét már nem tudta megállítani, ezért az úttesten átkelni szándékozó 37 éves férfit elsodorta, aki a szélvédőre esett és súlyos sérüléseket szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 08:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 290 2
NO2 26 26
NOx 35 17
O3 49 27
NO 6 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!