Hamis rendszám

A Kapuvári Rendőrkapitányság beosztottjai 2014. november 19-én 21 óra 30 perckor Kapuvár belterületén ellenőriztek egy Ford Transit típusú gépkocsit, mely Sopron irányából Győr irányába közlekedett.

Az egyenruhások a járművet átvizsgálták, majd alvázszámának ellenőrzésekor megállapították, hogy a tehergépkocsira felszerelt hatósági jelzés egy másik hasonló típusú járműre lett kiadva.

A rendőrök a gépkocsi vezetőjét a rendőrkapitányságra előállították, a hatósági jelzéseket lefoglalták. A Kapuvári Rendőrkapitányság a 22 éves rábapatonai lakos ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottjai 2014. november 20-án 17 órakor az M1-es autópálya 142-es kilométer szelvényében ellenőriztek egy külföldi ideiglenes vámrendszámú személygépkocsit. Az autópályás rendőrök megállapították, hogy a Mitsubishi első és hátsó részén nem az arra rendszeresített, német forgalmi rendszám, hanem egy román műszaki érvényességgel ellátott ideiglenes hatósági jelzés volt felszerelve. A sofőr az autó tulajdonjogát hitelt érdemlően igazolni nem tudta.
A rendőrök a gépkocsit, a hatósági jelzéseket lefoglalták és a külföldi gépkocsivezetőt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 31 éves román férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 18:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 58 0
NO2 6 6
NOx 9 4
O3 113 62
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!