Hamis volt a rendszám

Forgalomból kivont járműről foglalták le a hatósági jelzést a soproni rendőrök.

A soproni járőrök 2016. május 23-án 11 óra 15 perckor Fertőd belterületén ellenőriztek egy Fiat típusú személygépjárművet és annak vezetőjét. D. József 32 éves soproni lakos a rendőrök kérésére a vezetői engedélyét és a jármű forgalmi engedélyét nem tudta átadni. A járőrök az adatbázisban történt ellenőrzéskor megállapították, hogy a férfi B kategóriás vezetői engedélyének orvosi érvényessége ez év januárjában lejárt, továbbá hogy a járművet a forgalomból kivonták és arra egy másik gépkocsira kiadott rendszám van felhelyezve. A 32 éves férfi elismerte, hogy a hamis rendszámot ő szerelte fel. A rendőrök a jármű vezetőjét elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Soproni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya D. József 32 éves soproni lakos ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 09:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 366 3
NO2 16 16
NOx 23 11
O3 62 34
NO 4 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!