Hamis volt a rendszám

A Kapuvári Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves veszkényi férfival szemben.

A járőrök 2017. április 9-én 20 órakor Veszkény, Szabadság u. 92. szám alatti ház melletti jelöletlen útszakaszon ellenőrizték egy személygépjármű vezetőjét. Az igazoltatáskor és a jármű ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a 41 éves sofőr úgy vezette az autóját, hogy arra egy másik gépkocsi rendszámát szerelte fel, mivel a járművét korábban már kivonták a forgalomból.  

A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.22. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 559 5
NO2 13 13
NOx 13 6
O3 27 14
NO 0 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!