Házfalnak ütközött

Jogosítvány nélkül okoztak balesetet.

Bejelentés érkezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2016. május 11-én 13 óra 44 perckor arról, hogy egy személygépjármű az egyik soproni ház falának ütközött. A kiérkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy egy Peugeot típusú gépkocsi nagy sebességgel közlekedett a Balfi úton, majd felhajtott a járdára és ott nekiütközött az ingatlannak. A balesetben nem sérült meg senki. A járműből két fiatalember szállt ki - akik miután telefonáltak egyet - hátrahagyták az autót és gyalogosan távoztak a helyszínről. A rendőrök rövid idő alatt beazonosították a gépjármű tulajdonosát, akinek lakóhelyén igazoltatták a sofőrt, O. Dominik 20 éves soproni lakost. A fiú bevallotta, hogy egy 17 éves szintén soproni barátjával akart találkozni, ezért úgy döntött, hogy nevelőapja lányának gépkocsijával megy el a találkozóra annak ellenére, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik és az autó használatára sem kért engedélyt. Magához vette az indítókulcsot, majd a gépkocsival a megbeszélt helyre hajtott. Ott megengedte fiatalkorú barátjának, hogy vezessen annak ellenére, hogy tudta a 17 éves fiúnak sincs jogosítványa.


A rendőrök a két fiatalt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol ellenük az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek. A nyomozók a 17 éves sofőrrel szemben az anyagi káros közúti közlekedési baleset okozása miatt szabálysértési eljárást is indítottak, míg az autót engedély nélkül használó 20 éves O. Dominiknak jármű önkényes elvétele bűntett miatt kell felelnie.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!