Hegyeshalomnál fogták el a három holland fiatalt

Egy lábbeli talpbetétje és a jármű autószőnyege alól is kábítószergyanús anyagot foglaltak le a mosonmagyaróvári rendőrök.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást három holland állampolgár ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottakat 2015. augusztus 8-án 16 óra 30 perckor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal járőrei az M1-es autópályán, Hegyeshalom térségében ellenőrizték. A Magyarországra belépő fiatalok járművét átvizsgálták és a csomag, valamint az utastérben kábítószergyanús anyagokat találtak. A helyszínre érkező bűnügyi szemlebizottság az egyik férfi pénztárcájából 37 gramm marihuána és 5,3 gramm hasis gyantának látszó kábítószergyanús anyagot, továbbá egy csomagtérben tárolt cipő talpbetétje alól 4,4 gramm hasis gyantának látszó kábítószergyanús anyagot, majd egy autószőnyeg alól 24, 9 gramm marihuánának látszó kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

A rendőrök a 33, 27 és 23 éves külföldit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.22. 19:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 2895 28
NO2 57 56
NOx 111 55
O3 16 8
NO 35 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!