Időben érkezett a segítség

A mosonmagyaróvári rendőrök egy nap alatt két férfi életét mentették meg.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2015. január 21-én 14 óra 18 perckor Mosonmagyaróvár, Terv utcában észleltek egy járdán fekvő férfit és mellette egy térdelő nőt. A fiatal hölgy kétségbeesetten hívta magához az egyneruhásokat és segítségüket kérte. A lány ijedten panaszolta, hogy a gyalog közlekedő férfi a szívéhez kapott és előtte hirtelen összeesett. Az egyenruhások a férfit stabil oldalfekvésbe helyezték és megkezdték elsődleges egészségügyi ellátását. Időközben a helyszínre érkeztek a mentőszolgálat munkatársai, akik a 46 éves mosonmagyaróvári lakost kórházba szállították.

Szintén a mosonmagyaróvári egyenruhások mentették meg annak a férfinek az életét, akivel 2015. január 21-én 22 óra 15 perckor Mosonmagyaróváron, a Régi Vámház-térnél intézkedtek. A 62 éves hajlék nélkül férfi magatehetetlenül feküdt az út menti árokban, mikor a rendőrök rátaláltak. Az intézkedés alá vont ittas állapotban panaszolta, hogy nagyon fázik. A járőrök a férfit felsegítették, pléddel betakarták, majd szolgálati járműbe ültetve a helyi átmeneti melegedő szállóra szállították.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.23. 04:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 1233 12
NO2 26 25
NOx 39 19
O3 9 5
NO 9 -
Szélirány DK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!