Ingyen menü

A mosonmagyaróvári rendőrök elfogták az a csaló férfit, aki az utóbbi hetekben közel 10 alkalommal ejtette tévedésbe az éttermek kiszolgálóit.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 39 éves román állampolgár ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. március 3-én 10 óra 30 perc körüli időben egy helyi étteremben menüt fogyasztott, majd mikor a számla rendezésére került volna sor közölte a pincérrel, hogy nincsen nála készpénz.

A járőrök a férfit a vendéglátó egységben igazoltatásra szólították fel. A külföldi közölte, hogy fényképes okmánnyal nem rendelkezik, mivel azt korábban elvesztette, ezért őt az intézkedők a rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök megállapították, hogy a csalónak nem állt szándékában az ételt kifizetni és 2015. évben már 10 esetben követett el hasonló cselekményt az ország különböző területein.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.23. 04:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 1233 12
NO2 26 25
NOx 39 19
O3 9 5
NO 9 -
Szélirány DK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!