Interaktív baleset-megelőzés egy győri munkahelyen

A Győri Rendőrkapitányság baleset-megelőzési előadója Győrben - az Ipari Parkban - a Borsodi Műhely Kft. dolgozói részére tartott előadást.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az Ipari Parkban - a Borsodi Műhely Kft. vezetőségének felkérésére - a közlekedési balesetek megelőzésének lehetőségeiről tartott interaktív előadást 2016. november 15-én.

A rendőrkapitányság előadója kiemelt figyelmet fordított a baleseti okok ismertetésére, azok megelőzési lehetőségeire. Az előadás alkalmával a rendőrség munkatársa - többek között - ismertette az Árkád körgeometriás csomópontban történő helyes közlekedést, mivel e helyszínen gyakoriak a balesetek. A cég vezetősége által biztosított program lehetőséget teremtett, hogy a hasznos tanácsok az aktív, dolgozó korosztályhoz jussanak el, akik munkájuk miatt napi szinten részt vesznek a közúti közlekedésben.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.01.18. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 105 1
NO2 14 14
NOx 16 8
O3 56 31
NO 1 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!